کاربردهای شبیه ساز پرواز

کاربردهای یک شبیه ساز پرواز را می‌توان به دو دسته عمده آموزشی و تحقیقاتی دسته بندی کرد. البته در سال های اخیر در حوزه سرگرمی های عمومی نیز حضور این دستگاه را می توان مشاهده کرد.  الف) کاربرد آموزشی براساس قوانین سازمان بین المللی هوانوردی (ICAO)، خلبانان هواگردهای تجاری موظف هستند بخشی از آموزش‌های اولیه و دوره ای خود را با شبیه ساز بگذرانند. در این کاربرد هدف اصلي شبيه‌ساز، ايجاد …
ادامه مطلب

دسته‌بندی شبیه سازها

براساس مقررات سازمان هوانوردی اروپا (JAA)  شبیه ساز ها از لحاظ سطح شبیه سازی عملکرد یک هواگرد به 4 دسته FFS (Full Flight Simulator) (شبیه ساز متحرک کامل پروازی)، FTD (Flight Training Divce) (شبیه ساز پایه ثابت) ،  FNPT ( شبیه ساز آموزش سیستمهای ناوبری) و BITD  ( شبیه ساز سیستمهای اولیه پروازی) تقسیم می گردند. قابل ذکر است که هزینه یک شبیه ساز از سطح BITD تا FFS به …
ادامه مطلب

شبیه‌ساز پرواز چیست؟ و علت و زمان پیدایش آن به چه دلیل است؟

شبيه سازهای پرواز (Flight Simulator) به طور ساده ماشينهايي هستند كه براي شبيه سازي مجازي رفتار يك هواگرد (در مقاله ای دیگر هواگرد توضیح داده شود) و براي اهدافي عمدتاً آموزشي و تحقيقاتي، طراحي و ساخته مي شوند.از اوایل دهه 1920 میلادی با توسعه صنعت هوانوردی و استفاده از تجهیزات پیشرفته در هواگردها خصوصاً در خلال جنگ جهانی اول، دانشمندان را بر آن داشت تا بجای استفاده از پرنده واقعی، …
ادامه مطلب